skip to Main Content

Bijscholen naar OutSystems

“Ben jij de ontwikkelaar die wil groeien en bezig wil zijn met de nieuwste technologie in teamverband? Dan moet je bij ons zijn!” – Dennis de Jager (Unit Manager SolutionWise)

Waar staat SolutionWise nu?

Wij zijn een divers en groeiend team dat momenteel bestaat uit 20 hooggekwalificeerde en gemotiveerde mannen en vrouwen. Als hecht team kennen wij elkaar allemaal en wij zijn actief bij prominente klanten om mooie dingen te maken. Ik, Dennis de Jager (Unit Manager van SolutionWise), heb vanuit mijn rol als Unit Manager SolutionWise de vrijheid om medewerkers op plekken te plaatsen waar zij het meeste leren en plezier hebben. Dit zijn speerpunten van onze manier van samenwerken: we luisteren écht naar onze mensen, doen ons opdrachten niet individueel, maar in teamverband en meestal in een multidisciplinaire samenstelling.
Wanneer het aankomt op de projecten die wij aannemen, dan is een groot verschil tussen drie jaar geleden en nu, dat wij qua team een omvang hebben gekregen waarin wij steeds beter in staat zijn om opdrachten aan te nemen die bij onze medewerkers passen. Daar ben ik erg trots op.

Waarom zijn we begonnen met bijscholen?

Eerlijk is eerlijk: dat komt simpelweg door de krapte op de arbeidsmarkt. Wij willen geen kandidaten bij andere partijen weghalen, maar juist de vijver van ontwikkelaars vergroten. Met die motivatie hebben wij besloten om de deuren open te zetten voor een heel breed scala aan mensen met verschillende ervaringsniveaus en vaardigheden. Het is van grote waarde voor ons om dit te doen omdat deze mensen ervaring met zich meebrengen die ons complementeren. Het gaat er niet om dat men een techniek aanleert, maar eerder dat mensen met kennis en ervaring bij SolutionWise binnenkomen, en werken met OutSystems erbij leren. Wij stellen mensen in staat om nieuwe en actuele methodes voor het maken van software zich eigen te maken.

Wat maakt dit interessant voor jou?

Groei! Dit hoef je niet alleen te doen. We hebben een team van Seniors die jou begeleiden in deze ontwikkeling.

Je zou nu kunnen denken: ‘dit klinkt te mooi om waar te zijn’. Niets is minder waar:  iedereen binnen SolutionWise heeft ooit met die gedachte op hetzelfde punt gestaan. Wij wisten niet of dit bij ons zou passen en of SolutionWise dit kon waarmaken. Daarom gaan wij het gesprek aan, en vertellen wij jou graag het uitgebreide verhaal zodat wij jou verder kunnen helpen.

Wil jij ook weten of SolutionWise en jij een match zijn, nu en in de toekomst? Neem dan contact op met Dennis de Jager via Dennis.dejager@motion10.com

Back To Top