skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De weg naar duurzaam succes: Dura Vermeer innoveert met low code

28 november 2023 | 10:00 - 13:00

Het zal niet lang meer duren voordat zowel Nederlandse als Europese wetgeving bedrijven gaat verplichten transparant te zijn over hun stikstof- en CO2-footprint. Het is niet de vraag of deze wetgeving komt, maar hoe snel en in welke vorm precies.  

Hoe bereid je je hierop voor? Hoe zorg je ervoor dat je snel kan mee bewegen op deze toenemende verplichting tot transparantie? Hoe zorg je ervoor dat je  proactief anticipeert op wat komen gaat én tegelijkertijd innoveert?  

We gaan in gesprek met Dura Vermeer. De ambitie van Dura Vermeer om binnen 7 jaar de CO2- uitstoot te halveren (én nul uitstoot in 2050) heeft geleid tot onder andere het omarmen van low code. Met behulp van het low code platform van OutSystems is er door SolutionWise een Bouwlogistiek model ontwikkeld die zorgt voor efficiëntie, verlagen van operationele kosten en het optimaliseren van het bouwlogistieke proces.

Dura Vermeer neemt je graag mee in de uitdagingen die zij hebben overwonnen en de concrete voordelen die dit innovatieve model heeft opgeleverd voor hun organisatie en klanten. 

Wat kun je verwachten?

✔️ Best practices en pitfalls bij implementatie van low code 

✔️ Verkenning van het menselijke aspect bij verandering

✔️ Concrete inspiratie en toepassingen van low code 

✔️ Netwerken met branchegenoten 

✔️ (Kick)start jouw usecase met LEGO SERIOUS PLAY   

Is het ook voor mij? 

Of je nu een IT-manager bent die zich bezighoudt met digitale transformatie, of een innovatie- of duurzaamheidsverantwoordelijke die de groene toekomst van je organisatie vormgeeft, dit event is voor jou.

Ontdek hoe low code de sleutel kan zijn tot succes in diverse sectoren waar duurzaamheid van cruciaal belang is, waaronder bouw, logistiek, energie, transport, agrarisch en meer. 

Wat is het programma? 

09.30 – 10:00 uur: Inloop/ontvangst 

10:00 – 10:15 uur: Trends & ontwikkelingen 

10:15 – 11:00 uur: Bouwlogistiek model door Dura Vermeer  

11:00 – 12:00 uur: Low code in aanbouw: LEGO als startpunt van impact met low code 

12:00 – 13:00 uur: Lunch en netwerken 

Locatie: SolutionWise kantoor
De Rotterdam, Oost toren, office 42

De sprekers

Frans Mol

Business Partner Development / MT ICT Dura Vermeer (4 jaar)
Historie bij Overheid, Bancair, Logistiek en Retail

Ik heb bijna 30 jaar ervaring in het leiden en managen van IT-afdelingen waar design, development, integratie, veranderen en implementatie tot de core business behoren. Vaak met een mix van buy, low code, pro code en Azure. Ik beweeg mij daarbij vaak op het snijvlak tussen Business en IT, daar voel ik mij thuis. Momenteel bouw ik samen met zo’n 85 collega’s (intern en extern) aan de uitdagende ambities van Dura Vermeer op het gebied van Digitaal Bouwen, Net Zero Emissie, AI in de bouw, en heel veel andere mooie onderwerpen.

Bouwe van der Tuuk

Logistiek Manager

Dura Vermeer

Michael Stender

Manager Digitalisering

Dura Vermeer

Arnaud Disberg

Manager Digitalisering

Solutions Architect

Roald Huijsdens

Solution Lead

SolutionWise

Waarom LEGO SERIOUS PLAY? 

LEGO SERIOUS PLAY is een wetenschappelijk onderbouwde methode om in groepsverband constructief aan de slag te gaan met complexe problematiek. Bedrijven als Google, SAP, Shell en Ebay hebben ook met LEGO SERIOUS PLAY gewerkt. Juist in de context van low code en het IT-landschap is deze visuele manier van problemen oplossen buitengewoon effectief. 

Waarom SolutionWise? Waarom OutSytems 

SolutionWise is implementatiepartner van OutSytems en een aantal bouwbedrijven in Nederland. Klanten waar we trots op zijn en met behulp van low code bedrijfskritische systemen voor bouwen en onderhouden.  

OutSystems is een state-of-the-art low code oplossing voor veel voorkomende problemen en uitdagingen die spelen in de bouwsector. Denk aan het verminderen van faalkosten, harmonisatie tussen afdelingen en nieuwe bedrijfsonderdelen en de daarmee gepaard gaande procesoptimalisatie. Maar ook flexibele on- én offline-software voor uw mensen in het veld kan een wereld van verschil maken en leiden tot een efficiëntere bedrijfsvoering en optimale klanttevredenheid. 

Verander jij (ook) versneld mee?

Schrijf je dan vrijblijvend in voor het event over verduurzaming met behulp van low code.

Gegevens

Datum:
28 november 2023
Tijd:
10:00 - 13:00

Organisator

SolutionWise
Telefoon
0102351035
E-mail
info@solutionwise.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Rotterdam
Oost toren, office 42 Wilhelminakade 175
Rotterdam, 3072AP Nederland
+ Google Maps
Telefoon
010 2351035
Bekijk de site van Locatie

Wij organiseren verschillende activiteiten voor iedereen die geïnteresseerd is in low code en met name in het OutSystems Platform.
Klik hier om een inspiratiesessie voor uw organisatie aan te vragen.

Back To Top