skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JumpStart Online workshop

15 april 2021 | 13:00 - 17:00

OutSystems: low code voor snellere applicatieontwikkeling.

Low code development stelt organisaties in staat om snel en effectief business applicaties, geautomatiseerde processen en dashboards uit te rollen vanwege de hoge productiviteit die met deze werkwijze kan worden behaald. Onafhankelijk consultancykantoor Gartner voorspelt dat in 2024 meer dan 65% van alle applicatieontwikkeling zal plaatsvinden met behulp van low code applicatieplatforms als OutSystems.

Op donderdag 15 april organiseert SolutionWise in samenwerking met OutSystems de JumpStart Online workshop. Binnen slechts enkele uren leert u om te gaan met dit low code platform en zelf snel business applicaties te ontwikkelen. De online workshop bevat verschillende demo’s, oefeningen en er is voldoende ruimte voor vraag en antwoord.

Wat leert u?

Tijdens deze workshop neemt Dennis de Jager (Technology Lead, SolutionWise) u in een spoedcursus mee op weg om met het OutSystems platform zelf snel business apps te ontwikkelen.

  • Wat low code applicatieontwikkeling is, waarom dit een enorme versnelling oplevert bij het ontwikkelen van applicaties en hoe het zich verhoudt tot andere manieren van applicatieontwikkeling.
  • Een overzicht van de mogelijkheden van het OutSystems platform en de toegevoegde waarde hiervan voor organisaties.
  • Hoe u vanuit het niets web- en mobiele applicaties kan bouwen door middel van live demo’s en praktische oefeningen.
  • Meer inzicht in de beveiliging, prestaties, architectuur, samenwerking, geavanceerde integraties en veel meer.

Voor wie?

  • Web en mobiele ontwikkelaars
  • Architecten
  • Technical Leads

We hopen u virtueel te ontmoeten op donderdag 15 april. De workshop is van 13.00 tot 17.00 uur. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld u snel aan. Inschrijven kan via het onderstaande formulier.

Gegevens

Datum:
15 april 2021
Tijd:
13:00 - 17:00

Locatie

Virtual event

Wij organiseren verschillende activiteiten voor iedereen die geïnteresseerd is in low code en met name in het OutSystems Platform.
Klik hier om een inspiratiesessie voor uw organisatie aan te vragen.

Back To Top