skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NextStep 2021 – Ready to Accelerate into the Future?

16 november 2021 - 18 november 2021

Opkomst van low code

NextStep 2021 – Ready to Accelerate into the Future? 

SolutionWise is dit jaar als trotse Gold Sponsor aanwezig bij NextStep en de OutSystems Developer Conference (OSDC) van OutSystems. NextStep is hét jaarlijkse evenement voor geïnteresseerden en professionals in OutSystems en low code. Het event vindt dit jaar virtueel plaats op dinsdag 16 november, woensdag 17 november en donderdag 18 november en richt zicht op CIOs, CTO’s, IT- Managers en ontwikkelaars. OutSystems verwacht dit jaar meer dan 7.000 internationale bezoekers.

Tijdens het evenement zijn er diverse interessante keynotes, deep-dive tech-sessies en presentaties die bijgewoond kunnen worden. Luister naar de keynote van Paolo Rosado, CEO bij Outsystems of bezoek een demo sessie om écht geïnspireerd te raken. NextStep (16 november) zal in het teken staan van de nieuwste trends en ontwikkelingen die uw bedrijf helpt succesvol te innoveren. OSDC (17 en 18 november) zal in het teken staan van het leren, bouwen en samenwerken met andere ontwikkelaars om veranderingen tot stand te brengen. Een hands-on, interactieve sessie die u de mogelijkheid biedt om te werken met de nieuwste tools en technologie die OutSystems in huis heeft.

Low code development brengt uw innovatievermogen in een stroomversnelling. Maar hoe combineert u die snelheid en agility met veiligheid en structuur? SolutionWise combineert de flexibiliteit en snelheid van OutSystems met de betrouwbaarheid van Microsoft cloud- of hybride architectuur. Om uw digitale transformatie en wendbaarheid optimaal te ondersteunen. Bent u benieuwd hoe wij dit doen? Bezoek onze virtuele booth en kom in contact met onze experts. Onze OutSystems-specialisten maken tijd voor u vrij om u meer te vertellen over de mogelijkheden.

Mis NextStep niet! Wilt u ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën en SolutionWise in actie zien? Meld u aan via onderstaande button. Deelname is gratis.

Gegevens

Begin:
16 november 2021
Einde:
18 november 2021
https://www.outsystems.com/nextstep/

Locatie

Virtual event

Organisator

SolutionWise
Telefoon:
0102351035
E-mail:
info@solutionwise.com
Bekijk de site van Organisator

Wij organiseren verschillende activiteiten voor iedereen die geïnteresseerd is in low code en met name in het OutSystems Platform.
Klik hier om een inspiratiesessie voor uw organisatie aan te vragen.

Back To Top