skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NextStep 2022 – The OutSystems Software Innovation Conference

15 november 2022 - 17 november 2022

NextStep 2022 – Where the future develops

SolutionWise is dit jaar als trotse sponsor aanwezig bij NextStep, The OutSystems Software Innovation Conference. NextStep is hét jaarlijkse evenement voor geïnteresseerden en professionals in OutSystems en low code. Het event vindt dit jaar virtueel plaats op dinsdag 15 november, woensdag 16 november en donderdag 17 november en richt zicht op CIOs, CTO’s, IT- Managers en ontwikkelaars. OutSystems verwacht dit jaar meer dan 10.000 internationale bezoekers.

Het thema van dit jaar: Where the future develops. Tijdens het evenement zijn er diverse interessante keynotes, deep-dive tech-sessies en presentaties die bijgewoond kunnen worden. Luister naar de keynote van Paolo Rosado, CEO bij Outsystems of bezoek een demo sessie om écht geïnspireerd te raken. NextStep zal in het teken staan van de nieuwste trends en ontwikkelingen die uw bedrijf helpt succesvol te innoveren. De toekomst van ontwikkeling is high-performance low-code, AI, en cloud-native. Wat betekent dit voor uw organisatie en hoe wordt dit momenteel bij klanten gerealiseerd?

Low code development brengt uw innovatievermogen in een stroomversnelling. Maar hoe combineert u die snelheid en agility met veiligheid en structuur? SolutionWise combineert de flexibiliteit en snelheid van OutSystems met de betrouwbaarheid van Microsoft cloud- of hybride architectuur. Om uw digitale transformatie en wendbaarheid optimaal te ondersteunen. Bent u benieuwd hoe wij dit doen? Bezoek onze virtuele booth en kom in contact met onze experts. Onze OutSystems-specialisten maken tijd voor u vrij om u meer te vertellen over de mogelijkheden.

Mis NextStep niet! Wilt u ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën en SolutionWise in actie zien? Meld u aan via onderstaande button. Deelname is gratis.

Gegevens

Begin:
15 november 2022
Einde:
17 november 2022
Site:
https://www.outsystems.com/nextstep/

Locatie

Virtual event

Organisator

SolutionWise
Telefoon
0102351035
E-mail
info@solutionwise.com
Bekijk de site van Organisator

Wij organiseren verschillende activiteiten voor iedereen die geïnteresseerd is in low code en met name in het OutSystems Platform.
Klik hier om een inspiratiesessie voor uw organisatie aan te vragen.

Back To Top