skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Reactive Developer Boot Camp

19 juni 2023 - 23 juni 2023

Reactive Developer Boot Camp

Van maandag 19 t/m vrijdag 23 juni verzorgt SolutionWise weer een maatwerk OutSystems Bootcamp. De bootcamps vormen een ideaal startpunt voor het opbouwen van jouw eigen OutSystems competenties. De bootcamps zijn trainingen die, onder begeleiding van een gecertificeerde trainer van SolutionWise, onsite, online of in een hybride omgeving gegeven worden. Naast het officiële trainingsprogramma van OutSystems hebben wij een aantal aanvullende en verdiepende workshops ontwikkeld. Wij bieden jou altijd een op maat gemaakt trainingsprogramma aan, zodat dit optimaal aansluit op jouw wensen en behoeften. De Bootcamp heeft een vast basis format met theorie en practicum onderdelen, maar biedt ook ruimte om indien nodig of wenselijk extra tijd te nemen voor vragen of verdieping.

De Bootcamp is bedoeld voor ontwikkelaars die volledig nieuw zijn met OutSystems of al enige ervaring hebben met het platform. Uiteraard kan jij je ook aanmelden als je meer wil leren over Reactive App Development met OutSystems.

Na afronding van de Bootcamp ben jij voldoende voorbereid om jouw eigen OutSystems certificaat te behalen!

Aanmelden?

Voor aanmelden of vragen neem contact op met ons. Wij denken graag met je mee.

Voor meer informatie lees de ‘OutSystems Training Partner’ pagina of de blog ‘SolutionWise faciliteert klanten met OutSystems Bootcamp’.

Gegevens

Begin:
19 juni 2023
Einde:
23 juni 2023
Evenement Categorie:

Locatie

De Rotterdam
Oost toren, office 42 Wilhelminakade 175
Rotterdam, 3072AP Nederland
Telefoon
010 2351035
Bekijk de site van Locatie

Organisator

SolutionWise
Telefoon
0102351035
E-mail
info@solutionwise.com
Bekijk de site van Organisator

Wij organiseren verschillende activiteiten voor iedereen die geïnteresseerd is in low code en met name in het OutSystems Platform.
Klik hier om een inspiratiesessie voor uw organisatie aan te vragen.

Back To Top