skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ronde tafel sessie bij Royal Lemkes

11 oktober 2023 | 12:00 - 15:00

Innovatie staat hoog op de agenda in de agrarische- en sierteelt sector. Royal Lemkes is al geruime tijd bezig met proces innovatie en heeft gekozen om het verouderde bedrijfskritische systeem te vervangen voor het OutSystems high-perfomance application development platform. Met het nieuwe systeem, dat het bedrijf ondersteunt in de primaire processen, waarborgt Royal Lemkes continuïteit. Ze kunnen nu sneller inspelen op de veranderende behoeften van haar telers, klanten en transporteurs met de flexibiliteit die het platform biedt. Royal Lemkes weet hierdoor haar positie als toonaangevend planten service partner te verstevigen.

Op woensdag 11 oktober nodigen SolutionWise en OutSystems jou uit bij Royal Lemkes op locatie! Met welke vraagstukken ben jij bezig omtrent innovatie? Is jouw ERP ook aan vervanging toe? Welke afwegingen maak je in de aanpak van je ERP ontwikkeling en implementatie? Hoe om te gaan met snelle marktontwikkelingen?

Na een heerlijke lunch gaan we deze middag met elkaar in gesprek over bovenstaande onderwerpen. Leon Verschoor (Directeur Operations, Transport & Digital) zal aftrappen met een presentatie om vervolgens met elkaar in discussie te gaan. Mis je een thema die ook relevant is voor jullie in de agrarische- en sierteelt sector? Laat het ons dan weten!

SolutionWise en OutSystems organiseren de ronde tafel en is bedoeld voor: IT Management en C-Level functies in de agrarische- en sierteelt sector.

Programma

Tijd Onderdeel
12.00 – 12.15 uur Inloop + welkom 
12.15 – 13.00 uur Lunch
13.00 – 15.00 uur Presentatie door Leon Verschoor (Directeur Operations, Transport & Digital)  + discussie onder leiding van SolutionWise en OutSystems

Wil jij ook hierbij zijn? Meld je dan snel aan via onderstaande button. Tot woensdag 11 oktober!

Bekijk de video over Royal Lemkes

Gegevens

Datum:
11 oktober 2023
Tijd:
12:00 - 15:00

Locatie

Royal Lemkes
Klappolder 208
Bleiswijk,
+ Google Maps

Wij organiseren verschillende activiteiten voor iedereen die geïnteresseerd is in low code en met name in het OutSystems Platform.
Klik hier om een inspiratiesessie voor uw organisatie aan te vragen.

Back To Top