skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SolutionWise Meet-up

11 oktober 2022 | 17:00 - 21:00

Registratie is gesloten. Mocht u meer informatie wensen, neem dan contact op met: info@solutionwise.nl.


De opkomst van low code zal je niet zijn ontgaan. Uit onderzoek van Gartner, een wereldwijd onderzoeks- en adviesbureau in de IT sector, blijkt dat in 2025 70% van de nieuwe enterprise applicaties gebouwd zal worden met low code technologieën. Wat kan low code voor jou betekenen?  

Op dinsdag 11 oktober van 17.00 tot 21.00 uur nodigen wij je graag uit op ons low code event. Dit is jouw kans om meer te weten te komen over low code en OutSystems in het bijzonder! Wij zullen starten met een hapje en drankje om vervolgens samen met de andere developers een Scavenger Hunt te spelen. Deze is gebouwd met behulp van OutSystems en tijdens het spel kan jij bijdragen om deze app nog beter te maken! Ben jij er klaar voor? Be prepared to go fast. Game on!

OutSystems is het meest volwassen en veelzijdig low code platform in de markt. OutSystems betekent serieuze productiviteit, mooie apps bouwen en continu innoveren. Zo werkt het sneller, is het high tech, zijn er minder risico’s op het gebied van security en is het heel betrouwbaar!

SolutionWise is powered by Motion10. Dat heeft een groot voordeel omdat we naast OutSystems, ook alles weten van Microsoft technologie. Het gaat om technologie, maar het draait om mensen. We investeren daarom continu in onze mensen. Be prepared to go fast!

Wil jij genieten van het mooie uitzicht vanaf de 42ste verdieping van De Rotterdam en andere developers ontmoeten, meld je dan snel aan voor 11 oktober!

Gegevens

Datum:
11 oktober 2022
Tijd:
17:00 - 21:00

Locatie

De Rotterdam
Oost toren, office 42 Wilhelminakade 175
Rotterdam, 3072AP Nederland
+ Google Maps
Telefoon
010 2351035
Bekijk de site van Locatie

Wij organiseren verschillende activiteiten voor iedereen die geïnteresseerd is in low code en met name in het OutSystems Platform.
Klik hier om een inspiratiesessie voor uw organisatie aan te vragen.

Back To Top