skip to Main Content
Boskalis
Koole Terminals
RET
Royal Lemkes
DAF
Odfjell

Voor het controleren van planten is veel informatie nodig. Hoe houd je dit overzichtelijk en kan je afwijkingen efficiënt noteren? Hiervoor hebben wij de Controle Applicatie gemaakt. Hierin wordt planteninformatie weergegeven en kunnen afwijkingen inclusief foto’s verstuurd worden. De meldingen zijn nu beter te volgen door de gestandaardiseerde structuur.

Leon Verschoor, Director Operations & Digital, Royal Lemkes

Transitie van traditionele software naar moderne business apps

Inspiratie

Bekijk de video over Royal Lemkes

Royal Lemkes heeft voor het OutSystems Platform gekozen om haar primaire systeem te vervangen. Dit is een in Delphi gerealiseerd en onderhouden systeem op een Oracle-database. SolutionWise begeleidt deze transitie van traditionele software naar OutSystems, maar wat levert dit Royal Lemkes op?

Bekijk hier de videocase met Leon Verschoor, Director Operations & Digital bij Royal Lemkes, en Dirk-Jan van der Kooy, Senior Software Engineer bij Royal Lemkes

Truck Portal maakt groeiambitie Koole Terminals mogelijk

Voor Koole Terminals lag de prioriteit bij het vernieuwen van de Truck Portal, de Customer Portal en het ontwikkelen van een app voor de aanmelding en afhandeling van zee- en binnenvaartschepen. Het low code platform van OutSystems stelde Koole Terminals in staat om snel resultaten te boeken. Koole Terminals zet het platform in als aanvulling op haar ERP-applicaties (of SAP- en Microsoft Navision applicaties).

lees hier de klantcase
Back To Top