skip to Main Content
Boskalis
Koole Terminals
RET
Royal Lemkes
DAF
Odfjell

Voor het controleren van planten is veel informatie nodig. Hoe houd je dit overzichtelijk en kan je afwijkingen efficiënt noteren? Hiervoor hebben wij de Controle Applicatie gemaakt. Hierin wordt planteninformatie weergegeven en kunnen afwijkingen inclusief foto’s verstuurd worden. De meldingen zijn nu beter te volgen door de gestandaardiseerde structuur.

Leon Verschoor, Director Operations & Digital, Royal Lemkes

Baas bouwt met low code aan de toekomst

Baas realiseert betrouwbare oplossingen voor energie, water én data. Om meer grip te krijgen in de voorbereiding en uitvoering van projecten, ontwikkelde Baas in samenwerking met SolutionWise verschillende applicaties met de low code-technologie van OutSystems. Klik hieronder en lees meer over onze samenwerking met Baas.

lees hier meer over de klantcase

Royal Lemkes verstevigt positie in de agrarische sector met gemoderniseerd bedrijfskritisch systeem in OutSystems

Royal Lemkes, planten servicepartner van grote retailers in Europa, moderniseert haar verouderde bedrijfskritische systeem door te kiezen voor het OutSystems high-performance application development platform. Met het nieuwe systeem, dat het bedrijf ondersteunt in de primaire processen, waarborgt Royal Lemkes continuïteit. De organisatie kan nu sneller inspelen op de veranderende behoeften van haar telers, klanten en transporteurs met de flexibiliteit die het platform biedt. OutSystems levert de technologie waarmee Royal Lemkes opnieuw de regie heeft gegrepen en verstevigt daarmee haar positie als toonaangevend planten servicepartner.

lees hier de klantcase

Truck Portal maakt groeiambitie Koole Terminals mogelijk

Voor Koole Terminals lag de prioriteit bij het vernieuwen van de Truck Portal, de Customer Portal en het ontwikkelen van een app voor de aanmelding en afhandeling van zee- en binnenvaartschepen. Het low code platform van OutSystems stelde Koole Terminals in staat om snel resultaten te boeken. Koole Terminals zet het platform in als aanvulling op haar ERP-applicaties (of SAP- en Microsoft Navision applicaties).

lees hier de klantcase

Transitie van traditionele software naar moderne business apps

Inspiratie

Bekijk de video over Royal Lemkes

Royal Lemkes heeft voor het OutSystems Platform gekozen om haar primaire systeem te vervangen. Dit is een in Delphi gerealiseerd en onderhouden systeem op een Oracle-database. SolutionWise begeleidt deze transitie van traditionele software naar OutSystems, maar wat levert dit Royal Lemkes op?

Bekijk hier de videocase met Leon Verschoor, Director Operations & Digital bij Royal Lemkes, en Dirk-Jan van der Kooy, Senior Software Engineer bij Royal Lemkes

Back To Top