skip to Main Content

Motion10 bundelt haar OutSystems-activiteiten onder de naam SolutionWise

Met ingang van 1 maart 2021 brengt Motion10 haar OutSystems-activiteiten onder bij een nieuw organisatieonderdeel: SolutionWise. Low code platformen zijn de toekomst van applicatieontwikkeling. Met de oprichting van SolutionWise realiseren wij ook in de toekomst de digitale innovatie van organisaties op low code van begin tot eind.  

OutSystems is al jaren het meest volwassen en complete low code platform voor het ontwikkelen van business applicaties. Wilfred Noppers, Manager SolutionWise. “Sinds 2018 helpen wij onze klanten om low code in te zetten voor de ontwikkeling van business applicaties. Onze OutSystems-activiteiten brengen wij per 1 maart 2021 onder in een nieuw onderdeel van onze organisatie: SolutionWise. SolutionWise heeft een eigen identiteit, een eigen Young Professional programma en een eigen Leadership en Sales Team.”

Daan Scheer, CEO Motion10 over waarom deze stap wordt gezet: “SolutionWise onderscheidt zich door de digitale innovatie van organisaties op low code van begin tot eind te realiseren. Naast onze experts op OutSystems hebben wij specialisten op het gebied van data, integratie, architectuur, User-Centered Design en Change Management. Al deze disciplines hebben wij gebundeld in onze succesvolle multidisciplinaire en technologie-overstijgende aanpak. Door het bundelen van al deze verschillende benodigde disciplines kunnen we onze klanten nog beter bedienen.”

Om mee te kunnen groeien met de vraag naar low code-specialisten hebben wij een jaarlijks Young Professional programma binnen SolutionWise opgezet – dé startplek voor een carrière in low code. Daarnaast zorgen wij met ons ‘Bijscholingsprogramma OutSystems voor .Net ontwikkelaars’ dat .Net ontwikkelaars kunnen doorgroeien tot experts op het gebied van low code.
Onze trainers en opleidingsprogramma’s stellen wij ook ter beschikking aan onze klanten. Aansluitend op de door ons ontwikkelde basistrainingen bieden wij een scala aan opleidingsmodules op gebieden als security, User-Centered Design, integratie, release management en monitoring. Onze ervaren consultants zorgen daarmee voor verdere professionalisering van de interne teams en processen bij onze klanten.

Wilfred Noppers: “Onze aanpak richt zich op het realiseren van een optimale user experience, het leveren van kwalitatief goede, beheersbare low code toepassingen en op de veranderings- en adoptieprocessen binnen organisaties. Deze Start-to-End aanpak zorgt voor maximaal rendement uit uw investering op het OutSystems Platform. Naast het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande business applicaties, helpen wij onze klanten bij de integratie van hun IT-landschap, het realiseren van datagedreven oplossingen en het inrichten van moderne en veilige digitale werkplekken. Alle projecten die wij voor onze klanten realiseren, zijn in eigen beheer te nemen óf kunnen in beheer worden gebracht bij ons Managed Services-team.”

SolutionWise maakt uw digitale innovatie succesvol.
www.solutionwise.nl

Back To Top