skip to Main Content

DE OUTSYSTEMS SPECIALIST VAN NL

Een bewezen aanpak die werkt?
Kies voor SolutionWise.

Onze aanpak staat in dienst van jouw IT vraagstuk. Werk je al met OutSystems? Dan brengen wij snelheid en executiekracht. Ga je starten met low-code van OutSystems? Wij helpen met de tech en adoptie, middels onze unieke technologie-overstijgende aanpak.

Royal Lemkes
DAF
Boskalis
Koole

Waarom klanten voor ons gekozen hebben

Onze aanpak met low-code van OutSystems stelt ons in staat een solide fundament te kunnen bouwen. Daarmee maken we jouw organisatie beter, sneller en wendbaar.

Legacy

Beter – jouw resultaat centraal
Middels onze unieke aanpak overzien we het volledige plaatje. Van innovatieve oplossing tot adoptie en change.

Operational Excellence

Sneller – altijd toekomstbestendig
Onze dienstverlening is gebouwd rondom het versnellen van innovatie, zodat jouw teams vooroplopen.

Customer Intimacy

Flexibeler – De beste service & support
Of je nu een applicatie wil bouwen, het kennisniveau van je team wil vergroten of extra capaciteit wilt inzetten. We zijn er voor je!

ONZE AANPAK

Van vertragende limieten naar snel en toekomstbestendig

Elke technologische vernieuwing kan op zichzelf veel voordeel bieden. Toch weten we inmiddels dat de mate van voordeel sterk afhankelijk is van in hoeverre het op de bedrijfsstrategie aansluit, en implementatie ondersteund wordt.

Zonder SolutionWise

Standalone applicaties en silo’s
Beperkte adoptie en waarde
Traag of niet waarmaken verwachting
Enkel oog voor OutSystems oplossingen
Losstaande projecten

Met SolutionWise

Totaalbeeld centraal zodat je altijd klaar bent voor de toekomstige ontwikkelingen
We betrekken business en eindgebruiker vroeg en blijvend in het traject
Snel naar ‘waarde’ op basis van best practice werkwijzen en methoden
Focus op adoptie en de menselijke kant tijdens en na implementatie
Continu proces, op basis van een duidelijke roadmap

Het geheime ingrediënt voor jouw plannen is snelheid

Om ambities te vervullen en projecten af te ronden heb je snelheid nodig. Onze mensen weten hoe af te rekenen met verouderde systemen en tijdgebrek door een goede basis neer te zetten, waarop effectieve low-code toepassingen snel ontwikkeld kunnen worden.

Legacy -> Bottleneck -> High-performance enabler

Van welke verouderde applicatie wil jij het liefst vandaag nog af? Wat staat je in de weg? Is het ‘bij gebrek aan beter’ niet mogelijk om afscheid te nemen? Of krijg je de business case voor development niet rond? Laat ons met je meedenken! Zo ontwikkel je tegen beheersbare kosten, in een fractie van de tijd en heb je de mogelijkheid jouw mensen door ons te laten toerusten. Verwijder de ketens die je aan legacy vastklinken, breek bottlenecks en maak van jouw IT een high-performance enabler.

Onze aanpak

Interne Tooling & Procesoptimalisatie

Wat hebben jouw teams nodig om effectiever te kunnen werken? Onze toepassingen helpen de business door in een fractie van de tijd en moeite applicatieontwikkeling mogelijk te maken. Dat werkt procesoptimalisatie en innovatie in de hand. Onze aanpak motiveert jouw mensen om continu te streven naar verbetering.

Onze aanpak

Innovatie

Hoe sneller je innoveert, hoe eerder je de markt op kan met nieuwe producten of diensten. Onze aanpak verhoogt de slagingskans van projecten en maakt creatieve antwoorden op veranderende vragen mogelijk. Bied jouw klanten meer en verhoog jouw onderscheidend vermogen dankzij onze ondersteuning.

Onze aanpak

Wij zijn dé OutSystems specialist

SolutionWise is dé OutSystems specialist. Als partner zetten wij het meest volwassen low-code platform in om jouw ambities te realiseren. Wij helpen je het meeste uit OutSystems te halen en gebruiken ons partnerschap om zelfs jouw mensen op te leiden, zodat jouw capaciteit groeit. SolutionWise ontzorgt met:

Outsystems Sales Partner
Outsystems Training partner
Outsystems Delivery Partner

Wij zijn trots dat we met het meest geavanceerde low-code platform op aarde werken. Door het partnerschap met OutSystems staan we midden in de technologie en nieuwste ontwikkelingen. Wij staan klaar om jouw organisatie te begeleiden in de strategische keuzes die vóór jullie liggen, zodat jullie maximaal rendement uit de investering op het OutSystems Platform realiseren

Als OutSystems Training Partner zijn wij goed in onze eigen consultants opleiden, maar brengen wij ook onze klanten verder in hun low-code ontwikkeling. Jouw mensen kunnen bij onze gecertificeerde trainers terecht voor op maat gemaakte bootcamps, waarin de expertise en praktische know-how van het OutSystems Platform wordt bijgeschaafd. Jullie ontwikkelen verder, wij denken mee.

Sneller ontwikkelen? Deze bedrijven gingen je voor

Benieuwd wat consultancy door onze experts als verlengstuk voor jouw organisatie betekent?

Geen loze beloftes. Wij gebruiken onze dienstverlening zodat jouw vraagstuk een oplossing krijgt, en jouw IT-team volledig ondersteund wordt. Gaat het om een applicatie bouwen? Jouw team futureproof maken? Wij zijn er voor je en komen graag met oplossingen voor jouw uitdaging!

Back To Top