skip to Main Content
Outsystems Training partner

OutSystems trainingen & bootcamps

Het begeleiden van medewerkers van onze klanten zit verankerd in onze werkwijze. Wij trainen hen op verschillende niveaus van bekwaamheid, in diverse rollen en ontwikkelingstrajecten.

In 2021 zijn wij officieel trainingspartner van OutSystems geworden, zodat we naast onze eigen trainingen nu ook de OutSystems bootcamps mogen verzorgen. De bootcamps vormen een ideaal startpunt voor het opbouwen van uw eigen OutSystems competenties. De bootcamps zijn trainingen die, onder begeleiding van een gecertificeerde trainer van SolutionWise, onsite, online of in een hybride omgeving gegeven worden. Na afronding van de bootcamp bent u voldoende voorbereid om uw eigen OutSystems certificaat te behalen.

Naast het officiële trainingsprogramma van OutSystems hebben wij een aantal aanvullende en verdiepende workshops ontwikkeld. Wij bieden u altijd een op maat gemaakt trainingsprogramma aan, zodat dit optimaal aansluit op uw wensen en behoeften.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

Outsystems

SolutionWise biedt als OutSystems Training, Sales & Delivery Partner een unieke propositie. Zij hebben hun specialistische kennis en jarenlange ervaring op het gebied van data, integratie, low code, User-Centered Design en Change Management gebundeld in een succesvolle multidisciplinaire en technologie-overstijgende aanpak. Dit stelt SolutionWise in staat om de digitale transformatie van klanten van begin tot eind te ondersteunen, van een origineel idee tot en met de daadwerkelijke levering en het gebruik van producten. Zo halen organisaties een maximaal rendement uit hun OutSystems investeringen. Daarnaast zijn zij een Microsoft Gold Partner, dus ook nog gespecialiseerd in het integreren van het OutSystems Modern Application Development Platform en Azure Cloud technologie.

Henk Nijkerk, Regional Channel Manager OutSystems

Back To Top