skip to Main Content

Jouw one-stop-shop OutSystems partner 

Wij zijn een toegewijd team van experts met passie voor oplossingen bouwen waar organisaties beter mee presteren. Ons doel als partner is jouw wensen en ideeën tot leven brengen, met onze technologie-overstijgende aanpak. 

Sinds onze start met low-code ontwikkeling in 2018, als deel van Motion10, voegen wij waarde toe aan organisaties die op snelheid willen komen. In 2021 werd SolutionWise opgericht. Met de brede expertise van Motion10 (onder meer op het gebied van integratie, data, AI, UCD, beheer en change management) zetten wij hoogwaardige OutSystems-oplossingen in, waarmee jouw mensen kunnen excelleren.  

Welkom bij Solutionwise
Royal Lemkes
DAF
Boskalis
Koole

Ontmoet ons energieke team 

De expertise van onze mensen is waarom wij overtuigd zijn van wat we kunnen. Zij zetten iedere dag als verlengstuk van jouw organisatie hun expertise in, zodat jouw medewerkers de juiste ondersteuning hebben. Stuk voor stuk deskundige architecten, consultants, developers, designers of frisse talenten! 

Wij vinden dat ons werk primair over mensen gaat en dat geldt zowel voor onze consultants als jouw medewerkers. Met plezier te werk gaan en de groei van onze mensen ondersteunen is voor ons heel belangrijk. Technologie is ons gereedschap waarmee strategische innovatie gerealiseerd wordt, door en voor mensen.  

Onze aanpak

Samenwerking met OutSystems 

Outsystems Sales Partner
Outsystems Training partner
Outsystems Delivery Partner

Wij zijn trots dat we met het meest geavanceerde low-code platform op aarde werken. Door het partnerschap met OutSystems staan we midden in de technologie en nieuwste ontwikkelingen. Wij staan klaar om jouw organisatie te begeleiden in de strategische keuzes die voor jullie liggen, zodat jullie maximaal rendement uit de investering op het OutSystems Platform realiseren

Als OutSystems Training Partner zijn wij goed in onze eigen consultants opleiden, maar brengen wij ook onze klanten verder in hun low-code ontwikkeling. Jouw mensen kunnen bij onze gecertificeerde trainers terecht voor op maat gemaakte bootcamps, waarin de expertise en praktische know-how van het OutSystems Platform wordt bijgeschaafd. Jullie ontwikkelen verder, wij denken mee. 

Onze klanten

Part of Motion10 

SolutionWise is deel van Motion10 en dat heeft verschillende voordelen voor onze klanten. Motion10 bewijst diepgaande expertise als Microsoft partner door het behalen van alle Solutions Partner Designations. Dat betekent onder andere dat wij nauw samenwerken met integratie-, data-, en andere specialisten. Onze vakkundigheid stopt niet bij low-code. Wij kijken naar het hele IT-landschap van een organisatie en zetten low-code technologie strategisch in.

Vooroplopen? Zorg dat je snel genoeg bent!

Als je voorop wilt lopen, moet je snel zijn. Solutionwise brengt beweging en helpt jouw organisatie op snelheid te komen. Ontdek met onze toegespitste aanpak met low-code hoe snel je van ambities realiteit maakt.

Back To Top