skip to Main Content

Maak(t) uw digitale innovatie succesvol

SolutionWise onderscheidt zich door uw digitale innovatie op low code van begin tot eind te realiseren.

Naast onze expertise op OutSystems hebben wij specialisten op het gebied van data, integratie, architectuur, User-Centered Design en Change Management. Al deze disciplines hebben wij gebundeld in onze succesvolle multidisciplinaire en technologie-overstijgende aanpak. Onze aanpak richt zich op het realiseren van een optimale user experience, op het leveren van kwalitatief goede, beheersbare low code toepassingen en op de veranderings- en adoptieprocessen binnen uw organisatie. Onze aanpak zorgt ervoor dat u maximaal rendement uit uw investering op het OutSystems Platform haalt. Een aanpak die de digitalisering en digitale transformatie binnen uw organisatie zal aandrijven met behoud van eigen regie.

Bekijk onze aanpak
Over SolutionWise
Royal Lemkes

Met ongeveer 65 vrachtwagendocks en meer dan 200 vrachtwagens per dag is het overzicht van beschikbare docks lastig te behouden. Het DockPlanningSysteem geeft inzicht tot de status van alle docks en assisteert in het zo efficiënt mogelijk inplannen van de beschikbare docks, waardoor de vrachtwagens niet meer de weg blokkeren.

Leon Verschoor, Director Operations & Digital Royal Lemkes

Het ontstaan van SolutionWise

SolutionWise is onderdeel van Motion10. Motion10 is opgericht in 2008. Wij maken digitale innovatie van organisaties succesvol. Sinds 2018 helpen wij onze klanten om low code in te zetten voor de ontwikkeling van hun business applicaties. Om dit te realiseren hebben wij een OutSystems team opgericht en zijn wij een partnership aangegaan met OutSystems. Sinds 2021 is dit team ondergebracht in SolutionWise.

Over SolutionWise
Back To Top