skip to Main Content
Outsystems

Ons partnership met OutSystems

SolutionWise is sinds 2018 verbonden aan Outsystems. In 2020 hebben we de certificering ‘Sales & Delivery Partner’ behaald. Als Sales & Delivery Partner zijn wij in staat om organisaties op de best mogelijke manier te helpen bij het realiseren van business applicaties.

Het begeleiden van mensen en teams bij onze klanten zit verankerd in onze werkwijze. Wij trainen ze op verschillende niveaus van bekwaamheid, in diverse rollen en ontwikkelingstrajecten. Om die reden hebben wij in Q4 2021 ook het officiële Training Partner certificaat van OutSystems aangevraagd en gekregen.

Ons partnership met Outsystems zorgt voor strategische ondersteuning en kennisdeling. Bij ons zelf, maar ook bij onze klanten.

Outsystems Sales Partner
Outsystems Delivery Partner
Outsystems Training partner

SolutionWise biedt als OutSystems Sales & Delivery Partner een unieke propositie. Zij hebben hun specialistische kennis en jarenlange ervaring op het gebied van data, integratie, low code, User-Centered Design en Change Management gebundeld in een succesvolle multidisciplinaire en technologie-overstijgende aanpak. Dit stelt SolutionWise in staat om de digitale transformatie van klanten van begin tot eind te ondersteunen, van een origineel idee tot en met de daadwerkelijke levering en het gebruik van producten. Zo halen organisaties een maximaal rendement uit hun OutSystems investeringen. Daarnaast zijn zij een Microsoft Gold Partner, dus ook nog gespecialiseerd in het integreren van het OutSystems Modern Application Development Platform en Azure Cloud technologie.

Henk Nijkerk, Regional Channel Manager OutSystems

Microsoft logo

De Microsoft Gold Competency vertegenwoordigt de hoogste certificering beschikbaar voor Microsoft Partners. Motion10 heeft als Microsoft Gold Partner een intensieve relatie met Microsoft, waaruit een breed portfolio aan diensten is ontstaan. Door onderdeel te zijn van Motion10 hebben onze SolutionWise consultants rechtstreeks toegang tot de kennis en ervaring van meer dan 150 specialisten op het gebied van Microsoft technologie. Hierdoor kunnen wij u, naast het ontwikkelen van kwalitatief goede low code applicaties, ook ondersteunen met bijvoorbeeld uw Azure & Integration vraagstukken, het realiseren van een datagedreven organisatie en het inrichten van veilige digitale werkplekken. Vanuit deze kennis en ervaring zijn wij als geen ander in staat de inrichting van OutSystems op Azure optimaal te verzorgen en beheren.

Back To Top