skip to Main Content

SolutionWise nu officieel trainingspartner van OutSystems

SolutionWise is met ingang van 1 november 2021 officieel trainingspartner van OutSystems. Hiermee zijn wij in staat onze klanten een nog breder trainingsaanbod voor hun medewerkers te bieden en ons nog beter te onderscheiden als low code specialist die digitale innovatie van begin tot eind succesvol maakt.

Als trainingspartner van OutSystems biedt SolutionWise nu ook de officiële OutSystems bootcamps aan. Met deze uitbreiding van ons aanbod zijn we nog beter in staat organisaties en hun ontwikkelaars die willen starten met OutSystems óf die hun kennis over het platform willen verdiepen, te ondersteunen.

Meer dan het realiseren van technische oplossingen
SolutionWise, onderdeel van Motion10, richt zich op meer dan het realiseren van technische oplossingen. Daan Scheer, CEO Motion10: “Het trainen van medewerkers en teams is hiervan een belangrijk onderdeel, zodat zij de juiste kennis en vaardigheden opdoen in een steeds sneller veranderende wereld. Omdat low code bij uitstek verbonden is met medewerkers en teams die anders werken, is voor SolutionWise het officiële trainingspartnership met OutSystems de logische volgende stap.”

Aangevuld door multi-disciplinaire teams
Dennis de Jager, Unit Manager SolutionWise: “Wij bestaan uit OutSystems-specialisten, aangevuld door multi-disciplinaire teams met specialisten op het gebied van data, integratie, architectuur, User-Centered Design en change management. Afhankelijk van de wensen en behoeften van onze klanten trainen we hun medewerkers en teams in al deze disciplines, in verschillende trainingen en workshops op alle bekwaamheidsniveaus. Dat maakt ons voor organisaties nog interessanter als trainingspartner.”

Talentenprogramma en omscholingsprogramma
SolutionWise biedt naast een gevarieerd aanbod van trainingen en workshops voor medewekers van onze klanten ook programma’s voor ontwikkelaars aan. We hebben een talentenprogramma ontwikkeld voor afgestudeerden om hun carrière in low code een bliksemstart te geven. Daarnaast hebben we een bijscholingsprogramma opgezet, zodat ontwikkelaars met een klassieke ontwikkelachtergrond kunnen uitgroeien tot OutSystems-experts.

Lees meer over ons trainingspartnership, onze aanpak en Route naar Succes
Back To Top