skip to Main Content

Low code platformen vormen de toekomst van applicatieontwikkeling. Een low code platform als OutSystems biedt uw organisatie ongekende innovatie mogelijkheden. Het platform is al jarenlang het meest volwassen en complete low code platform, en ieder jaar worden er nieuwe features aan het platform toegevoegd. De specialisten van SolutionWise staan voor u klaar om u te informeren, adviseren en inspireren.

Het onderscheidend vermogen van het OutSystems Platform

Het OutSystems Platform is een compleet, full-cycle Rapid Application Development platform dat elke fase van het applicatieontwikkelings- en leveringsproces vereenvoudigt. De time-to-market wordt aanzienlijk verkort, doordat ontwikkelaars applicaties visueel kunnen modelleren en deze met slechts één muisklik kunnen implementeren. Het OutSystems Platform stelt uw ontwikkelteams in staat om applicaties te ontwerpen, te ontwikkelen, te testen, te analyseren en te beheren. Met OutSystems zult u de digitalisering en digitale innovatie binnen uw organisatie aandrijven, zonder dat u de regie uit handen geeft.

Bekijk deze video (2 min) voor een overzicht van alles wat OutSystems te bieden heeft.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het OutSystems Platform? Neem contact met ons op of probeer het platform nu gratis.

Vraag hier uw OutSystems-testomgeving aan

Inspirerende activiteiten

Wij organiseren allerlei activiteiten om u te inspireren op het gebied van low code en onze unieke aanpak.
Klik op één van de onderwerpen voor meer informatie

Inspiratiesessie

SolutionWise organiseert regelmatig inspiratiesessies voor iedereen binnen uw organisatie die interesse heeft in low code. Tijdens deze inspiratiesessies delen we onze visie op low code, bespreken we de opkomst van low code in het algemeen, zetten we de kracht van het OutSystems Platform uiteen, presenteren wij onze succesvolle aanpak en inspireren u met interessante referentiecases. Daarnaast kunnen wij ingaan op wat het OutSystems Platform voor uw organisatie kan betekenen en bespreken we logische vervolgstappen.

Vraag hier uw inspiratiesessie aan

Value Discovery Workshop

Een low code platform als OutSystems biedt uw organisatie ongekende mogelijkheden. Onze Value Discovery Workshop heeft als doel samen vast te stellen waar de meeste business value voor uw organisatie ligt. We inventariseren en bespreken de diverse business- en IT-doelstellingen en kijken naar de wensen en uitdagingen binnen uw organisatie. We identificeren Use Cases voor het vervangen van uw legacy applicaties, het optimaliseren van processen en het verbeteren van de interactie met uw klanten en ketenpartners. Ook evalueren we de mogelijkheid tot het voeren van een pace-layered applicatie strategie, waarbij OutSystems bijvoorbeeld als een laag boven uw bestaande ERP- of Mainframe-systeem gepositioneerd wordt.  We beoordelen al deze Use Cases op business value, complexiteit en doorlooptijd. Deze workshop zal u helpen om uw visie op low code-platformen verder te ontwikkelen en een goede business case op te stellen.

Vraag hier uw workshop aan

From  Use  Case  to  App

In deze workshop introduceren wij onze ontwikkelaanpak. De specialisten van SolutionWise nemen u aan de hand in een design workshop en werken in een eerste dagdeel samen met u een beperkte Use Case uit. De Use Case wordt vervolgens in een tweede dagdeel door ons ontwikkeld. In het derde en laatste dagdeel presenteren wij u het resultaat. Wij nemen u mee door het OutSystems Platform en de gerealiseerde applicatie. Wij lichten onze technologie-overstijgende en multidisciplinaire aanpak toe, waar de gedemonstreerde ontwikkelaanpak onderdeel van uitmaakt. Daarnaast kunnen wij gezamenlijk ingaan op wat het OutSystems Platform voor uw organisatie kan betekenen en bespreken we logische vervolgstappen.

Vraag hier uw workshop aan

Proof of Concept / Pilot

Een Proof of Concept of Pilot is interessant als eerste kennismaking met de kracht van het OutSystems Platform en onze aanpak. In één tot 3 weken tijd realiseren wij samen uw eerste Use Case en behandelen wij uw strategische vraagstukken. Voor een Proof of Concept of Pilot hoeft u niet te beschikken over een betaalde OutSystems omgeving.

Vraag hier uw Proof of Concept / Pilot aan

Koole

Met de low code applicaties van OutSystems hebben we de gemiddelde doorlooptijd voor de behandeling van binnenvaartschepen met 33% verlaagd.

Victor van Well, ICT Business Process Architect, Koole Terminals

Outsystems

Uw gratis OutSystems testomgeving

Als OutSystems Sales & Delivery Partner mogen wij u de optie aanbieden om een gratis testomgeving bij OutSystems af te nemen. Deze testomgeving stelt u in staat om het OutSystems Platform te verkennen en bijvoorbeeld een Proof of Concept uit te voeren. Uiteraard staan de specialisten van SolutionWise klaar om u bij te staan met uw vragen, u te inspireren en te ondersteunen bij uw eerste ervaring met dit krachtige low code platform.

Vraag hier uw OutSystems-testomgeving aan

Wij organiseren verschillende activiteiten voor iedereen die geïnteresseerd is in low code en met name in het OutSystems Platform. Houd onze eventspagina in de gaten of laat uw gegevens achter op onze contactpagina.

Back To Top