skip to Main Content

Low code platformen vormen de toekomst van applicatieontwikkeling. Een low code platform als OutSystems biedt uw organisatie ongekende innovatie mogelijkheden. Het platform is al jarenlang het meest volwassen en complete low code platform, en ieder jaar worden er nieuwe features aan het platform toegevoegd. De specialisten van SolutionWise staan voor u klaar om u te informeren, adviseren en inspireren.

Het onderscheidend vermogen van het OutSystems Platform

Het OutSystems Platform is een compleet, full-cycle Rapid Application Development platform dat elke fase van het applicatieontwikkelings- en leveringsproces vereenvoudigt. De time-to-market wordt aanzienlijk verkort, doordat ontwikkelaars applicaties visueel kunnen modelleren en deze met slechts één muisklik kunnen implementeren. Het OutSystems Platform stelt uw ontwikkelteams in staat om applicaties te ontwerpen, te ontwikkelen, te testen, te analyseren en te beheren. Met OutSystems zult u de digitalisering en digitale innovatie binnen uw organisatie aandrijven, zonder dat u de regie uit handen geeft.

Bekijk deze video (2 min) voor een overzicht van alles wat OutSystems te bieden heeft.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het OutSystems Platform? Neem contact met ons op of probeer het platform nu gratis.

Vraag hier uw OutSystems-testomgeving aan

Inspirerende activiteiten

Wij organiseren allerlei activiteiten om u te inspireren op het gebied van low code en onze unieke aanpak.
Klik op één van de onderwerpen voor meer informatie

Inspiratiesessie

SolutionWise organiseert regelmatig inspiratiesessies voor iedereen binnen uw organisatie die interesse heeft in low code. Tijdens deze inspiratiesessies delen we onze visie op low code, bespreken we de opkomst van low code in het algemeen, zetten we de kracht van het OutSystems Platform uiteen, presenteren wij onze succesvolle aanpak en inspireren u met interessante referentiecases. Daarnaast kunnen wij ingaan op wat het OutSystems Platform voor uw organisatie kan betekenen en bespreken we logische vervolgstappen.

Vraag hier uw inspiratiesessie aan

Value Discovery Workshop

Voor een succesvolle implementatie van OutSystems zijn platformstrategie en business value essentieel. Dit begint met de ‘Why’ en ‘What’ vraag. Waarom hebben we het platform en wat willen we ermee bereiken? De CEO zal zeggen: “We willen ons onderscheiden en innoveren en daarmee meer marktaandeel veroveren”. De CFO zal zeggen: “Het moet tegen lagere kosten maar wel compliant zijn”. De CIO zal zeggen: “Het moet goed beheersbaar en te supporten zijn en we moeten er makkelijk en snel op kunnen ontwikkelen”. Tot slot zal de COO zeggen: “Onze processen moeten efficiënter en de kwaliteit moet omhoog”.

In een agile-organisatie is het essentieel dat de business en IT goed samenwerken en dat de verschillende stakeholders vanuit de business het eens worden over de te bereiken doelen. Want zonder business is er geen backlog. En zonder backlog kan er geen scrumteam aan het werk. In deze situatie draait het platform alleen maar stationair. Door eerst te focussen op potentiële businesswaarde, verloopt het vervolg van het traject aanzienlijk soepeler. Hierbij mag niet vergeten worden dat waarschijnlijk zowel uw hele organisatie als uw klanten ermee te maken krijgen. Daarbij is omarming van het project door uw senior management, zodat het goede voorbeeld wordt gegeven aan de rest van de organisatie, cruciaal. Daarom is zo’n project een change die vormgegeven moet worden.
Wij helpen u graag bij het vormgeven van uw platformstrategie en business value. Tijdens de Strategie en Business Value Workshops met het senior management komen we gezamenlijk tot de kern, zodat bij al uw stakeholders bekend is welke roadmap gevolgd wordt en uw platform maximale toegevoegde waarde gaat leveren.

Daarbij ontwikkelen we desgewenst een business case, die we tijdens het traject borgen. Onze Strategie en Business Value aanpak is een belangrijke schakel tussen inspiratie en het daadwerkelijke design-, implementatie- en adoptietraject. Met deze aanpak legt u dé basis voor een succesvolle bijdrage van uw OutSystems platform en de daarop draaiende solutions aan uw organisatiedoelstellingen.

Vraag hier uw workshop aan

Proof of Concept / Pilot

Een Proof of Concept of Pilot is interessant als eerste kennismaking met de kracht van het OutSystems Platform en onze aanpak. In één tot 3 weken tijd realiseren wij samen uw eerste Use Case en behandelen wij uw strategische vraagstukken. Voor een Proof of Concept of Pilot hoeft u niet te beschikken over een betaalde OutSystems omgeving.

Vraag hier uw Proof of Concept / Pilot aan

Koole

Met de low code applicaties van OutSystems hebben we de gemiddelde doorlooptijd voor de behandeling van binnenvaartschepen met 33% verlaagd.

Victor van Well, ICT Business Process Architect, Koole Terminals

Outsystems

Uw gratis OutSystems testomgeving

Als OutSystems Sales & Delivery Partner mogen wij u de optie aanbieden om een gratis testomgeving bij OutSystems af te nemen. Deze testomgeving stelt u in staat om het OutSystems Platform te verkennen en bijvoorbeeld een Proof of Concept uit te voeren. Uiteraard staan de specialisten van SolutionWise klaar om u bij te staan met uw vragen, u te inspireren en te ondersteunen bij uw eerste ervaring met dit krachtige low code platform.

Vraag hier uw OutSystems-testomgeving aan

Wij organiseren verschillende activiteiten voor iedereen die geïnteresseerd is in low code en met name in het OutSystems Platform. Houd onze eventspagina in de gaten of laat uw gegevens achter op onze contactpagina.

Back To Top