skip to Main Content

Na afronding van de Basis op Orde ligt het fundament om uw doelstellingen succesvol te bereiken. Tijdens deze fase wordt het platform geconfigureerd, het beheer ingeregeld en het veranderplan voor uw organisatie in werking gesteld. Daarnaast starten we met de realisatie van de items op uw roadmap. Dit alles met een blijvende aandacht voor governance, compliance, security, architectuur en de verandering in uw organisatie.

Onze low code aanpak bestaat uit 2 fasen: ‘Basis op Orde’ en ‘Route naar Succes’.
Samen definiëren wij het fundament om succesvol moderne Business Applicaties te ontwikkelen en te beheren. In de Route naar Succes leveren wij onderstaande diensten.

Platform inrichting

Platform inrichting

SolutionWise inspireert, adviseert en begeleidt u bij de installatie van uw OutSystems Platform. Of u voor een Cloud, On-Premise of Hybride configuratie kiest, voor AWS of Azure, of voor een SQL of Oracle database kiest, onze consultants staan voor u klaar om te helpen. SolutionWise is een onderdeel van Motion10. Onze consultants hebben daarom rechtstreeks toegang tot de kennis en ervaring van meer dan 150 specialisten op het gebied van Microsoft technologie. Vanuit deze kennis en ervaring zijn wij als geen ander in staat de inrichting van OutSystems op Azure optimaal te verzorgen en beheren.

Applicatie ontwikkeling

Applicatie ontwikkeling

SolutionWise heeft op basis van haar jarenlange kennis en expertise op het gebied van applicatieontwikkeling een low code aanpak ontwikkeld, waarmee de ontwerp-, ontwikkel-, oplever- en gebruiksfase naadloos op elkaar aansluiten. Onze aanpak richt zich op het realiseren van een optimale user experience, het leveren van kwalitatief goede, beheersbare low code toepassingen en de veranderings- en adoptieprocessen binnen uw organisatie.

Al onze OutSystems-ontwikkelaars zijn gecertificeerd. Per opdracht evalueren wij welke kennis en vaardigheden nodig zijn voor een optimaal resultaat. Wij vullen onze applicatie-ontwikkelteams aan met projectmanagers, Scrummasters, User-Centered Design-specialisten, change consultants, Azure specialisten en (Enterprise) architecten – al naar gelang het project.

Royal Lemkes

Wat voor ons heel erg belangrijk is, is dat wij zelf in regie zijn. Wij bepalen de route, wij gaan over de keuzes die wij maken en worden daarbij heel goed ondersteund door onze partner SolutionWise.

Leon Verschoor, Director Operations & Digital Royal Lemkes

Outsystems managed services

Managed Services

Voor welke installatie u ook kiest, u zult altijd (een deel van) het platformbeheer zelf moeten organiseren. Het eenmalig installeren en configureren van het OutSystems platform is niet voldoende om ervoor te zorgen dat het platform stabiel blijft draaien. Het is noodzakelijk om het platform proactief te monitoren en te onderhouden.  Alleen zo behoudt u een stabiele omgeving die voor zowel eindgebruikers als ontwikkelaars goed blijft performen. Daarnaast dient u het beheer van uw opgeleverde OutSystems applicaties te organiseren.

Lees verder

Ons Managed Services Team helpt u hierbij
Wij bieden verschillende beheeractivtiteiten aan die naadloos aansluiten op uw eigen beheerorganisatie. U bepaalt wat de rol is van uw eigen medewerkers op het gebied van support, onderhoud en beheer. Wij vullen graag de rest in. Van 3e lijns ondersteuning tot volledige ontzorging: alles is mogelijk. SolutionWise zorgt ervoor dat uw platform en applicaties altijd voor u werken.

Standaard activeren klanten hun abonnement op de OutSystems Cloud (AWS). Het platform is dan vrijwel onmiddellijk klaar om ingezet te worden. OutSystems zorgt voor de infrastructuur en biedt zowel self-service-opties als een portfolio van beheerdiensten aan. Maar OutSystems is ook ontworpen voor andere clouds (private of public), on-premises of hybride implementaties. U bent dan zelf verantwoordelijk voor het beheer van de infrastructuur en het OutSystems platform.

Outsystems customer success

Customer Success Management

Om flexibel in te kunnen spelen op veranderingen in de markt én op de continu veranderende wensen van uw klant, moet u eerst uw medewerkers intern in staat stellen innovatief en wendbaar te werken. Maar hoeveel aandacht besteedt u aan het begeleiden van de verandering die u vraagt? Slim, agile en innovatief samenwerken begint bij adoptie van de nieuwe werkomgeving.

Trajecten rondom digitale transformatie lopen vaak vast op adoptie; de omarming van nieuwe tools en nieuwe/andere werkwijzen door de organisatie of het niet aansluiten van een applicatie bij de daadwerkelijke behoeften van gebruikers. Dat betekent dat investeringen niet ten volste benut worden, of zelfs grotendeels onbenut blijven. Hoe zorgt u ervoor dat nieuwe applicaties, tools en werkwijzen breed omarmd worden?

SolutionWise helpt met het opbouwen van een adoptieplan, en biedt hulpmiddelen zoals een communicatieplan en trainingen. Samen borgen wij de verandering en zorgen wij voor continue verbetering.

Outsystems trainingen & bootcamps

Opbouwen van Competenties – OutSystems trainingen & bootcamps

Het begeleiden van medewerkers van onze klanten zit verankerd in onze werkwijze. Wij trainen hen op verschillende niveaus van bekwaamheid, in diverse rollen en ontwikkelingstrajecten.

In 2021 zijn wij officieel trainingspartner van OutSystems geworden, zodat we naast onze eigen trainingen nu ook de OutSystems bootcamps mogen verzorgen. De bootcamps vormen een ideaal startpunt voor het opbouwen van uw eigen OutSystems competenties. De bootcamps zijn trainingen die, onder begeleiding van een gecertificeerde trainer van SolutionWise, onsite, online of in een hybride omgeving gegeven worden. Na afronding van de bootcamp bent u voldoende voorbereid om uw eigen OutSystems certificaat te behalen.

Naast het officiële trainingsprogramma van OutSystems hebben wij een aantal aanvullende en verdiepende workshops ontwikkeld. Wij bieden u altijd een op maat gemaakt trainingsprogramma aan, zodat dit optimaal aansluit op uw wensen en behoeften.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

Back To Top