skip to Main Content

De OutSystems specialisten

Maak(t) uw
digitale innovatie
succesvol

SolutionWise onderscheidt zich door uw digitale innovatie op low code van begin tot eind te realiseren. Naast onze expertise op OutSystems hebben wij specialisten op het gebied van data, integratie, architectuur, User-Centered Design en Change Management. Al deze disciplines hebben wij gebundeld in onze succesvolle multidisciplinaire en technologie-overstijgende aanpak

Ontdek onze aanpak
Welkom bij Solutionwise
Outsystems Training partner

Als uw OutSystems Training Partner bieden wij u de mogelijkheid om intern de juiste competenties op te bouwen om de adoptie en het succes van het OutSystems platform binnen uw organisatie te versnellen.

Wij begeleiden uw medewerkers en teams op verschillende niveaus, in diverse rollen en ontwikkelingstrajecten. Naast het officiële trainingsprogramma van OutSystems hebben wij een aantal aanvullende en verdiepende workshops ontwikkeld.

Voor elke organisatie en iedere situatie bieden wij een op maat gemaakt trainingsprogramma. Zo sluit het programma optimaal aan op de wensen en behoeften binnen uw organisatie.

Meer info
Outsystems Sales Partner

Als uw OutSystems Sales partner voorzien wij u van de juiste content en inspireren u op het gebied van low code en onze unieke aanpak.

Samen denken wij na over de vraag wat het OutSystems Platform voor uw organisatie kan betekenen. Wij behandelen strategische vraagstukken en demonstreren de kracht van low code, bijvoorbeeld in de vorm van een Proof of Concept.

Wij begeleiden en adviseren u in uw gesprekken met OutSystems. Zo zorgen wij ervoor dat u een goed onderbouwde keuze kunt maken voor het OutSystems Platform.

Meer info
Outsystems Delivery Partner

Als uw OutSystems Delivery partner zorgen we ervoor dat u maximaal rendement haalt uit uw investering op het OutSystems Platform.

We definiëren samen met u het fundament om succesvol moderne business applicaties te ontwikkelen en te beheren. Dit noemen wij de Basis op Orde.

Vervolgens configureren wij samen met u het platform, regelen het beheer, stellen het veranderplan in werking en starten de realisatie van uw roadmap. Dit is voor u de Route naar Succes.

Meer info

Voorop in low code met onze klanten

Royal Lemkes
DAF
Boskalis
Koole

Laatste nieuws | Meer nieuws

Nieuwe samenwerking aangekondigd: SolutionWise en Floricode!

Als SolutionWise zullen we Floricode ondersteunen bij het realiseren van hun digitale transformatie en het versterken van hun positie als…

Lees verder

SolutionWise faciliteert klanten met OutSystems Bootcamp

Als OutSystems trainingspartner begeeft SolutionWise zich in een unieke positie. Met onze eigen gecertificeerde trainers kunnen wij medewerkers van onze…

Lees verder

Blog: Van deelnemer in Young Professionals programma naar Medior Consultant

Motion10 zit vol interessante verhalen en inzichten. Door de persoon achter de functietitel aan het woord te laten over hun…

Lees verder

Onze events | Meer events

Wij organiseren verschillende activiteiten voor iedereen die geïnteresseerd is in low code en met name in het OutSystems Platform. Klik hier om ons aanbod aan inspiratiesessies te bekijken.

Back To Top