skip to Main Content

Verken het OutSystems-platform gratis met de Personal Edition-omgeving

Veel organisaties oriënteren zich op de mogelijkheden van low code applicatieontwikkeling voor het versnellen van hun digitale innovatie en om beter in staat te zijn hun businessdoelstellingen te realiseren. Als ideaal startpunt voor verkenning van het krachtige low code-platform van OutSystems, biedt SolutionWise u als OutSystems Sales & Delivery Partnergratis toegang tot de Personal Edition-omgeving van OutSystems.

Deze testomgeving stelt u in staat om het OutSystems-platform te verkennen en bijvoorbeeld een Proof of Concept uit te voeren. De Personal Edition draait in een gedeelde OutSystems-cloud omgeving en is bij uitstek geschikt om te leren hoe u web- en mobiele applicaties bouwt en implementeert. Het maximaal aantal interne gebruikers is 100 en de database is beperkt tot 2GB. De omgeving blijft beschikbaar zolang de ontwikkelde apps gebruikt worden en/of zolang er op de omgeving ontwikkeld wordt.

Er zijn in principe geen beperkingen aan het type, de grootte of de complexiteit van de web- en mobiele applicaties die u kunt bouwen, anders dan de beperkingen die worden opgelegd door een gedeelde omgeving. Zo kunt u bijvoorbeeld binnen uw applicaties gebruik maken van openbaar toegankelijke webservices en externe databases, waaronder SQL Server, Oracle, DB2 en MySQL. De omgeving is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar zonder onderbrekingen.

OutSystems-platform

Het OutSystems-platform is een compleet, full-cycle Rapid Application Development-platform dat elke fase van het applicatieontwikkelings- en leveringsproces vereenvoudigt. De time-to-market wordt aanzienlijk verkort, doordat ontwikkelaars applicaties visueel kunnen modelleren en deze met slechts één muisklik kunnen implementeren. Het OutSystems-platform stelt uw ontwikkelteams in staat om applicaties te ontwerpen, ontwikkelen, testen, analyseren en beheren. Met OutSystems versnelt u de digitalisering en digitale innovatie binnen uw organisatie en bent u beter in staat uw businessdoelstellingen te realiseren, zonder dat u de regie uit handen geeft. Bekijk deze video (2 min) voor een overzicht van alles wat OutSystems te bieden heeft.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het OutSystems-platform of de Personal Edition-omgeving? Neem hier contact op met Elianne Douma of laat uw gegevens achter. Direct aan de slag? Vraag hier uw gratis OutSystems omgeving aan.

Back To Top