skip to Main Content

SolutionWise biedt een informele en inspirerende werkomgeving waarin medewerkers maar ook klanten zich snel thuis voelen. Daarnaast is het een omgeving waarin iedereen gelijk en met wederzijds respect en vertrouwen behandeld wordt. Een werkomgeving waarin je gemotiveerd bent, blijft en wordt door de vele doorgroeimogelijkheden, uitdagende projecten, inspirerende collega’s en de mogelijkheden tot het ontplooien van eigen initiatieven. Een fijne werkomgeving waarin de juiste balans tussen hard werken en veel plezier centraal staan.

Bekijk vacatures

De Cirkel van Groei

Wanneer je SolutionWise leert kennen, merk je dat we geïnteresseerd zijn in wie je bent en wat je gebracht heeft tot waar je nu staat. Wat zijn je interesses, waar ligt je passie? Met die energie gaan we aan de slag en kijken we of er een match is. Wanneer jij namelijk doet wat je leuk vindt, bijt jij je erin vast, leer je meer en deel je deze kennis vervolgens niet alleen met je collega’s, maar juist ook met de klant.

Gedurende verschillende momenten in het jaar kijken we dus samen naar jouw ontwikkeling. Welke andere techniek(en) wil je leren beheersen en welke soft skills kan je nog verder uitbreiden? Vervolgens werk je aan deze doelen met zowel interne als externe trainers. Wist je bijvoorbeeld al dat SolutionWise ook officieel trainingspartner is van OutSystems?

We investeren sterk in jouw ontwikkeling. Hierdoor groei jij, waardoor onze klanten groeien. Zo groeit SolutionWise automatisch mee: onze Cirkel van Groei.

Teambinding

Werken in consultancy is spannend, omdat het je allerlei verschillende werelden van klanten laat zien. Toch maak je niet alleen deel uit van het team van de klant(en) waar je voor werkt, maar ook van het SolutionWise-team. Om van elkaar te blijven leren, organiseren we bijvoorbeeld op regelmatige basis demo’s over de oplossingen die we voor onze klanten hebben gerealiseerd. We kijken samen naar wat we hebben geleerd van het project, hoe deze oplossing specifiek werkt en welke nieuwe technieken we hebben kunnen toepassen. Daarnaast maken we ook graag buiten werktijd lol met elkaar.

Medewerkers aan het woord

Stephanie Barendrecht

Stephanie Barendrecht

Managing Consultant

Ik was op zoek naar een organisatie waar ik me kan concentreren op het realiseren van innovatieve oplossingen en het begeleiden van klanten tot een verrassend product. Bij SolutionWise krijg ik niet alleen de laatste ontwikkelingen op het gebied van low code mee, maar ook op gebieden als data, de digitale werkplek en cloud oplossingen.

Dennis de Jager

Dennis de Jager

Unit Manager

De manier waarop wij low code combineren met de diverse disciplines binnen onze organisatie stelt ons in staat om te innoveren met een ongekende snelheid. Onze ontwikkelaars hebben toegang tot 150+ specialisten op het gebied van o.a. data, integratie, cloud development en security. Hierdoor zijn zij als geen ander in staat oplossingen te realiseren die veel verder gaan dan het snel in elkaar zetten van een app. Deze inspirerende omgeving zorgt voor oplossingen die vanuit creativiteit, kennis en ervaring het verschil maken voor onze ontwikkelaars en onze klanten.

Jelle Buitelaar

Jelle Buitelaar

Consultant

SolutionWise biedt mij een fijne balans tussen het oplossen van problemen voor de klant, het realiseren van oplossingen die aansluiten bij de wensen van de gebruiker en mijn persoonlijke ontwikkeling. Het is een fijne werkomgeving met een informele sfeer, waar kennis en kunde aanwezig zijn. Samen helpen we onze klanten, zorgen we voor oplossingen die aansluiten bij de wensen van de gebruikers en verbreden we voortdurend elkaars kennis.

SolutionWise Talent programma

Elk jaar starten we binnen SolutionWise een SolutionWise Talent programma.
Dit programma duurt één jaar. Hierin leiden wij starters op de arbeidsmarkt op tot professionele OutSystems-consultants. Gedurende dat  jaar jaar leiden onder andere onze ervaren collega’s hen op met technische- en soft skills-trainingen.

Lees verder

We starten met twee maanden intensieve training. Je leert niet alleen de wereld van OutSystems kennen, maar krijgt bijvoorbeeld ook een intro in diverse Azure onderdelen en SQL-databases. Daarnaast leren we je wat voor skills je nodig hebt om als consultant goed met klanten om te gaan. Hoe presenteer je je? Hoe ga je een onderhandeling in of hoe houd je een constructieve discussie over de inhoud van een project?

We vinden het belangrijk om te investeren in onze SolutionWise Talents omdat we geloven in de dynamiek tussen ervaren collega’s en SolutionWise Talents. We laten je dus nooit zomaar alleen op een project starten. Laat jij zien dat je het kan?! Dan geven wij jou de vrijheid om je te bewijzen bij de klant.

In dit programma leer je ontzettend veel. Iets wat je direct kan delen met je mede Talents. De Talents uit eerder jaargangen begeleiden je waar nodig. Met de Talents die tegelijkertijd binnen de verschillende afdelingen binnen Motion10 starten vorm je direct een hechte club met wie jij jouw ervaringen deelt.

Ben je nieuwsgierig geworden en denk je dat het SoltuionWise Talent programma iets voor jou is? Neem dan contact op met Raoel Fatehmahomed via Raoel.Fatehmahomed@SolutionWise.nl of bel 0610300132.

De route naar jouw succes

Van ‘kop koffie’ tot ‘welkom bij SolutionWise’

Telefonisch gesprek

Telefonisch gesprek

Puur even kennis maken

Kop koffie gesprek

Kop koffie

Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen SolutionWise? Vraag dan vrijblijvend een kop koffie aan!

Hart

Vervolggesprek

Hier gaan we de inhoud in: Wat kan je allemaal? Wat wil je leren? Past dit bij wat wij jou kunnen bieden?

Aanbieding

Aanbieding

Wil je bij ons komen werken?

Contract

Contract tekenen

Je tekent je contract bij ons op kantoor, het is officieel!

Aan de slag

Welkom bij SolutionWise

Let’s go!

Actuele vacatures

SolutionWise Talent programma

Ben jij er klaar voor om deel te nemen aan  low code revolutieDan is dit hét programma voor jou! 

Lees verder

Jouw ontwikkeling voorop!
Gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma! De eerste stap van jouw carrière heb je gezet. What’s next? Het SolutionWise Programma van Motion10 natuurlijk! Samen met ons blijf je bezig met jouw ontwikkeling. Volledig in de praktijk of in combinatie met een master, die wij voor jou betalen, de keus is aan jou!

De uitdaging
Het programma duurt één jaar. In deze periode helpen wij jou te ontwikkelen tot een volwaardig professional. In maart 2022, de eerste maand van het programma, stomen we je klaar voor je eerste opdracht. Zowel met technische kennis als training op het gebied van soft skills. Je gaat aan de slag met de nieuwste technologieën zoals, OutSystems, het Microsoft Azure platform, en basis UX design. In de tweede maand ga jij samen met je team aan de slag bij een van onze klanten. Zo pas je direct de theorie toe in de praktijk.

Het SolutionWise team
Als starter kom je in een team terecht met enthousiaste en deskundige collega’s. Zij lopen voorop in de markt als het gaat om de nieuwste technologieën en complexe cloud en applicatie oplossingen voor onze klanten. Iedereen bouwt graag mee aan de groei van het team in de breedste zin van het woord. Het team komt graag samen om kennis ervaringen met elkaar te delen, daarnaast is er ook ruimte voor gezelligheid. De mentaliteit is dan ook, Work hard, Play hard!

OutSystems
OutSystems is dé specialist op het gebied van low code platformen. Er is een heel sterke opkomst van low code in de markt en om hier aan bij te dragen is Motion10 een partnership met OutSystems aangegaan.

Met OutSystems kunnen organisaties interactief en snel mobiele en web applicaties ontwikkelen. Begeleid door een team van senior OutSystems en Microsoft Azure developers leer je op grond van een goede architectuur deze applicaties te ontwikkelen en integreren in het totale ICT landschap van onze klanten. Een ideale start voor Young Professionals die zowel affiniteit met ICT als met business processen hebben.

“Low code development is coming: Welcome to the future of app development!”

Geschikt? 

 • ICT hbo of wo diploma 
 • Minder dan 1 jaar werkervaring 
 • Jouw Nederlands en Engels is vloeiend 
 • Je bent vanaf maart 2022 beschikbaar 

Ben jij klaar voor een vliegende start van jouw carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met Shewina Kapoerchan via shewina.kapoerchan@motion10.com of 0621588921. 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Bijscholingsprogramma OutSystems voor ontwikkelaars

Wil jij je IT-kennis en ervaring upgraden naar de volgende evolutie in softwareontwikkeling?

Lees verder

Wat je doet?

Je eerste maand zal in het teken staan van training. Gedurende deze maand zullen onze specialisten je in een op maat gemaakt programma meenemen door de architectuur en de technische aspecten en -oplossingen met als doel om professionele web en mobiele applicaties te maken binnen OutSystems.

Hiermee word je geschoold tot OutSystems-ontwikkelaar. Hierna zul jij voor onze klanten vooruitstrevende applicaties bouwen. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Je gaat namelijk deel uitmaken van SolutionWise.

Als SolutionWise-consultant ben je verantwoordelijk voor:

 • Het ontwikkelen van applicaties binnen een goede architectuur die aansluit bij de behoefte van de klant;
 • Overleggen met klanten om duidelijkheid over processen te krijgen en te sparren over functionaliteiten;
 • De opleveringen van de applicatie. Dit gebeurt samen met de klant in sprints van een aantal weken, in samenwerking met een scrumteam.
Wat vragen wij van jou?
 • Kennis van een ander Low Code platform of van code (Bijvoorbeeld .NET);
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een hoog klant- en kwaliteitsbewustzijn;
 • De Nederlandse en Engelse taal kent voor jou geen geheimen.
Wat bieden wij jou?
 • Een vast contract en een goed salaris;
 • Laptop/notebook naar keuze;
 • Een prachtige thuisbasis op de 42e verdieping in De Rotterdam;
 • 25 vakantiedagen;
 • Netto onkostenvergoeding;
 • Een inspirerende werkomgeving met veel energieke collega’s;
 • Een persoonlijk studiebudget voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Leaseauto of mobiliteitsvergoeding;
 • Solide pensioenregeling;
 • Gezellige lunches en borrels op kantoor.
Waarom bij SolutionWise?

Wij helpen organisaties om beter, slimmer en efficiënter te werken. Als Microsoft Gold Partner en OutSystems Partner zijn we specialisten op het gebied van Data & Analytics, Integratie, Digitaal Samenwerken, Moderne Business Apps en Change & Adoptie. Een typische SolutionWiser is iemand die ervoor kiest om bij ons te werken omdat hij of zij wil groeien, want wij zorgen voor de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Daardoor zijn zij het beste uitgerust om onze klanten te helpen groeien en daardoor groeit SolutionWise.

Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met Raoel Fatehmahomed via Raoel.Fatehmahomed@SolutionWise.nl of bel 0610300132 en vraag een kop koffie-gesprek aan.

Strategisch Consultant OutSystems

Heb jij een helicopterview, durf jij kritisch te zijn op processen en wil jij klanten helpen groeien door middel van succesvolle digitale innovatie? Dan komen wij graag in contact met jou.

Lees verder

Wat je doet?

Je inspireert en adviseert de klanten over de mogelijkheden – en formuleert een strategisch advies – voor de inzet van OutSystems technologie. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Je gaat namelijk deel uitmaken van SolutionWise. Het is niet erg als je minder technisch aangelegd bent, maar het is wel belangrijk om de wereld van low code te kennen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

 • De analyses en vertaling van business vraagstukken binnen het vakgebied;
 • Begeleiding van low code trajecten bij klanten zowel in de opstart- als realisatiefase;
 • Uitdenken, opzetten en implementeren van oplossingen op basis van duidelijk bepaalde deliverables en afspraken met de klant;
 • Het leveren van een actieve bijdrage op het gebied van propositieontwikkeling en positionering van SolutionWise in de markt.
Wat vragen wij van jou?
 • Minimaal 5 jaar werkervaring met Consultancy binnen de IT als Technisch, Functioneel of Strategisch Consultant;
 • Ruime ervaring met Low Code technologie;
 • Ruime ervaring met applicatie ontwikkeling;
 • Goede beheersing Nederlands en Engels in woord en geschrift;
 • Goede communicatieve vaardigheden, motiverend en inspirerend naar klanten en collega’s;
 • Ervaring met het opstellen van een strategisch advies;
 • Ervaring met het begeleiden van trajecten in de rol van projectmanager of scrum master;
 • Advies vertalen naar concrete plannen;
 • Afgeronde HBO opleiding.
Wat bieden wij jou?
 • Een vast contract en een goed salaris;
 • Laptop/notebook naar keuze;
 • Een prachtige thuisbasis op de 42e verdieping in De Rotterdam;
 • 25 vakantiedagen;
 • Netto onkostenvergoeding;
 • Een inspirerende werkomgeving met veel energieke collega’s;
 • Een persoonlijk studiebudget voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Leaseauto of mobiliteitsvergoeding;
 • Solide pensioenregeling;
 • Gezellige lunches en borrels op kantoor.
Waarom bij SolutionWise?

Wij maken de digitale innovatie van klanten succesvol. Als Microsoft Gold Partner en OutSystems Partner zijn we specialisten op het gebied van Data & Analytics, integratie, digitaal samenwerken, moderne Business Apps en Change & Adoptie. Een typische SolutionWiser is iemand die ervoor kiest om bij ons te werken omdat hij of zij wil groeien, want wij zorgen voor de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Daardoor zijn zij het beste uitgerust om onze klanten te helpen groeien en daardoor groeit SolutionWise.

SolutionWise is onderdeel van Motion10. Onze OutSystems consultants hebben daardoor rechtstreeks toegang tot de kennis en ervaring van 150+ specialisten op het gebied van Microsoft technologie. Hierdoor kunnen wij klanten ook helpen met Azure & Integration-vraagstukken, het realiseren van een datagedreven organisatie en het inrichten van veilige digitale werkplekken.

Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met Raoel Fatehmahomed via Raoel.Fatehmahomed@SolutionWise.nl of bel 0610300132 en vraag een kop koffie aan.

OutSystems Consultant

Ben jij de developer die klaar is voor de volgende stap op het gebied low code? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

Wat je doet?

Jij ontwikkelt voor onze klanten vooruitstrevende applicaties door middel van het low code platform OutSystems. Dat betekent dat je goede kennis hebt van OutSystems, maar vooral begrip hebt voor de uitdaging van de klant. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Je maakt namelijk deel uit van SolutionWise. Het team bestaat uit collega’s met veel kennis van en ervaring met Azure integratie, Cloud technologie en OutSystems.

Als OutSystems consultant ben je verantwoordelijk voor:

 • Het ontwikkelen van applicaties binnen een goede architectuur die aansluit bij de behoefte van de klant;
 • Overleggen met klanten om duidelijkheid over processen te krijgen en te sparren over functionaliteiten;
 • De opleveringen van de applicatie. Dit gebeurt samen met de klant in sprints van een aantal weken, in samenwerking met een scrumteam.
Wat vragen wij van jou?
 • Minimaal een jaar werkervaring met een Low Code platform;
 • HBO werk – en denkniveau;
 • Uiteraard ben je communicatief vaardig en heb je een hoog klant- en kwaliteitsbewustzijn
 • De Nederlandse en Engelse taal kent voor jou geen geheimen.
Wat bieden wij jou?
 • Een vast contract en een goed salaris;
 • Laptop/notebook naar keuze;
 • Een prachtige thuisbasis op de 42e verdieping in De Rotterdam;
 • 25 vakantiedagen;
 • Netto onkostenvergoeding;
 • Een inspirerende werkomgeving met veel energieke collega’s;
 • Een persoonlijk studiebudget voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Leaseauto of mobiliteitsvergoeding;
 • Solide pensioenregeling;
 • Gezellige lunches en borrels op kantoor.
Waarom bij SolutionWise?

Wij maken de digitale innovatie van klanten succesvol. Als Microsoft Gold Partner en OutSystems Partner zijn we specialisten op het gebied van Data & Analytics, integratie, digitaal samenwerken, moderne Business Apps en Change & Adoptie. Een typische SolutionWiser is iemand die ervoor kiest om bij ons te werken omdat hij of zij wil groeien, want wij zorgen voor de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Daardoor zijn zij het beste uitgerust om onze klanten te helpen groeien en daardoor groeit SolutionWise.

SolutionWise is onderdeel van Motion10. Onze OutSystems consultants hebben daardoor rechtstreeks toegang tot de kennis en ervaring van 150+ specialisten op het gebied van Microsoft technologie. Hierdoor kunnen wij klanten ook helpen met Azure & Integration-vraagstukken, het realiseren van een datagedreven organisatie en het inrichten van veilige digitale werkplekken.

Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met Raoel Fatehmahomed via Raoel.Fatehmahomed@SolutionWise.nl of bel 0610300132 en vraag een kop koffie-gesprek aan.

Back To Top