skip to Main Content

SolutionWise biedt een informele en inspirerende werkomgeving waarin medewerkers maar ook klanten zich snel thuis voelen. Daarnaast is het een omgeving waarin iedereen gelijk en met wederzijds respect en vertrouwen behandeld wordt. Een werkomgeving waarin je gemotiveerd bent, blijft en wordt door de vele doorgroeimogelijkheden, uitdagende projecten, inspirerende collega’s en de mogelijkheden tot het ontplooien van eigen initiatieven. Een fijne werkomgeving waarin de juiste balans tussen hard werken en veel plezier centraal staan.

Bekijk vacatures

De Cirkel van Groei

Wanneer je SolutionWise leert kennen, merk je dat we geïnteresseerd zijn in wie je bent en wat je gebracht heeft tot waar je nu staat. Wat zijn je interesses, waar ligt je passie? Met die energie gaan we aan de slag en kijken we of er een match is. Wanneer jij namelijk doet wat je leuk vindt, bijt jij je erin vast, leer je meer en deel je deze kennis vervolgens niet alleen met je collega’s, maar juist ook met de klant.

Gedurende verschillende momenten in het jaar kijken we dus samen naar jouw ontwikkeling. Welke andere techniek(en) wil je leren beheersen en welke soft skills kan je nog verder uitbreiden? Vervolgens werk je aan deze doelen met zowel interne als externe trainers. Wist je bijvoorbeeld al dat SolutionWise ook officieel trainingspartner is van OutSystems?

We investeren sterk in jouw ontwikkeling. Hierdoor groei jij, waardoor onze klanten groeien. Zo groeit SolutionWise automatisch mee: onze Cirkel van Groei.

Teambinding

Werken in consultancy is spannend, omdat het je allerlei verschillende werelden van klanten laat zien. Toch maak je niet alleen deel uit van het team van de klant(en) waar je voor werkt, maar ook van het SolutionWise-team. Om van elkaar te blijven leren, organiseren we bijvoorbeeld op regelmatige basis demo’s over de oplossingen die we voor onze klanten hebben gerealiseerd. We kijken samen naar wat we hebben geleerd van het project, hoe deze oplossing specifiek werkt en welke nieuwe technieken we hebben kunnen toepassen. Daarnaast maken we ook graag buiten werktijd lol met elkaar.

Medewerkers aan het woord

Stephanie Barendrecht

Stephanie Barendrecht

Managing Consultant

Ik was op zoek naar een organisatie waar ik me kan concentreren op het realiseren van innovatieve oplossingen en het begeleiden van klanten tot een verrassend product. Bij SolutionWise krijg ik niet alleen de laatste ontwikkelingen op het gebied van low code mee, maar ook op gebieden als data, de digitale werkplek en cloud oplossingen.

Dennis de Jager

Dennis de Jager

Unit Manager

De manier waarop wij low code combineren met de diverse disciplines binnen onze organisatie stelt ons in staat om te innoveren met een ongekende snelheid. Onze ontwikkelaars hebben toegang tot 150+ specialisten op het gebied van o.a. data, integratie, cloud development en security. Hierdoor zijn zij als geen ander in staat oplossingen te realiseren die veel verder gaan dan het snel in elkaar zetten van een app. Deze inspirerende omgeving zorgt voor oplossingen die vanuit creativiteit, kennis en ervaring het verschil maken voor onze ontwikkelaars en onze klanten.

Jelle Buitelaar

Jelle Buitelaar

Consultant

SolutionWise biedt mij een fijne balans tussen het oplossen van problemen voor de klant, het realiseren van oplossingen die aansluiten bij de wensen van de gebruiker en mijn persoonlijke ontwikkeling. Het is een fijne werkomgeving met een informele sfeer, waar kennis en kunde aanwezig zijn. Samen helpen we onze klanten, zorgen we voor oplossingen die aansluiten bij de wensen van de gebruikers en verbreden we voortdurend elkaars kennis.

SolutionWise Talent programma

Elk jaar starten we binnen SolutionWise een SolutionWise Talent programma.
Dit programma duurt één jaar. Hierin leiden wij starters op de arbeidsmarkt op tot professionele OutSystems-consultants. Gedurende dat  jaar jaar leiden onder andere onze ervaren collega’s hen op met technische- en soft skills-trainingen.

Lees verder

We starten met twee maanden intensieve training. Je leert niet alleen de wereld van OutSystems kennen, maar krijgt bijvoorbeeld ook een intro in diverse Azure onderdelen en SQL-databases. Daarnaast leren we je wat voor skills je nodig hebt om als consultant goed met klanten om te gaan. Hoe presenteer je je? Hoe ga je een onderhandeling in of hoe houd je een constructieve discussie over de inhoud van een project?

We vinden het belangrijk om te investeren in onze SolutionWise Talents omdat we geloven in de dynamiek tussen ervaren collega’s en SolutionWise Talents. We laten je dus nooit zomaar alleen op een project starten. Laat jij zien dat je het kan?! Dan geven wij jou de vrijheid om je te bewijzen bij de klant.

In dit programma leer je ontzettend veel. Iets wat je direct kan delen met je mede Talents. De Talents uit eerder jaargangen begeleiden je waar nodig. Met de Talents die tegelijkertijd binnen de verschillende afdelingen binnen Motion10 starten vorm je direct een hechte club met wie jij jouw ervaringen deelt.

Ben je nieuwsgierig geworden en denk je dat het SoltuionWise Talent programma iets voor jou is? Neem dan contact op met Letizia Di Miceli via letizia.dimiceli@motion10.com of bel +31 6 51 64 14 60.

De route naar jouw succes

Van ‘kop koffie’ tot ‘welkom bij SolutionWise’

Telefonisch gesprek

Telefonisch gesprek

Puur even kennis maken

Kop koffie gesprek

Kop koffie

Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen SolutionWise? Vraag dan vrijblijvend een kop koffie aan!

Hart

Vervolggesprek

Hier gaan we de inhoud in: Wat kan je allemaal? Wat wil je leren? Past dit bij wat wij jou kunnen bieden?

Aanbieding

Aanbieding

Wil je bij ons komen werken?

Contract

Contract tekenen

Je tekent je contract bij ons op kantoor, het is officieel!

Aan de slag

Welkom bij SolutionWise

Let’s go!

Actuele vacatures

Back To Top